L-arginin termékek rendeléseLarginin

Mire kell figyelnem az L-arginin szedésekor?

(5/1)

Az előzőekben már beszéltünk arról, hogy miképpen lehet fogyni az L-argininnel, hogy miként működik a szervezetben.

l-arginin-szedes

Most néhány hasznos tanáccsal szeretnénk ellátni téged, ha úgy döntenél, hogy az L-arginint vennéd igénybe a súlycsökkentő céljaid eléréséhez.

Adagolás

Jim Stoppani és kollégái egy kutatást elvégeztek, mely szerint az L-arginin úgy tudja kifejteni a legjobb hatást, ha napi háromszor fogyasztjuk. Ezenfelül fontos, hogy egy orvos segítségével optimizáljuk a szintjét a nitrogén-oxid termeléséhet, illetve a növekedési hormon szintézisének megfelelően. Stoppani kutatása során megállapította, hogy a legjobb, ha ébredés után szedünk be 3-5 gramm L-arginint, majd edzés előtt ugyanennyit, végül az utolsó adagot lefekvés előtt. Ha naponta már megvan a 10 gramm, akkor igen nagy hatást gyakorolhatunk a zsírégetésre. A legjobb eredményt akkor érhetjük el az L-argininnel, ha éhgyomorra vesszük be.

Esetleges mellékhatások

Az l-arginin fogyasztása során súlyosabb mellékhatások is jelentkezhetnek. Szájon át szedve okozhat légzési nehézséget, ha az adott személy asztmás, akkor ez a probléma még jobban súlyosbodhat. Az L-arginin ezenfelül okozhat allergiás reakciókat, mint bőrkiütést, csalánkiütést, viszketést, duzzanatokat, sípoló vagy nyelési nehézséget. Az allergiás reakciók súlyossá is válthatnak, például beduzzadhatnak szemet, túlzott irritáció jelentkezhet a vénákban, illetve a szomszédos szövetekben, amelyek drasztikus sérüléseket is okozhatnak.

Mire figyeljünk az L-arginin szedésekor?

Az L-arginin kiegészítő szedése negatív lehet azok számára, akik valamilyen komoly fertőzésben szenvednek, például egy herpeszben. Ezenfelül ha túl nagy mennyiségben szedjük, akkor gyomor-bélrendszeri mellékhatásokat is lehet tapasztalni, például hasmenést, puffadást, gázosodást, stb. Éppen ezért érdemes mindig egy kisebb dózissal kezdeni és fokozatosan emelni annak mennyiségét, mert így a szervezet hatékonyabban hozzá tud szokni a megnövekedett l-arginin bevitelhez.

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Nagy Áron
2019-07-15
Ami tetszik: Remekül összeszedett oldal Ami nem tetszik:

Bár már egy ideje használom, de több új információt írtak az oldalon az l-arginin termékről!